Bestellen

Welkom in onze webshop. Wij zijn boeren en hebben dus een boerderij en geen winkel… vandaar dat we onze producten via de webshop verkopen. U kunt na aankoop uw product ophalen op de boerderij of op een afhaalpunt. Op de boerderij kan dit kan op vrijdagavond tussen 18:00 en 19:30 en zaterdag ochtend tussen 7:00 en 11:00. Wij hebben afhaalpunten in Boxmeer, Gemert, Uden en Cuijk. Haalt u uw product liever in een van deze plaatsen op neem dan contact met ons op.

Meer dan 1/3e van al het voedsel wereldwijd wordt verspild! Dit terwijl vele miljoenen honger lijden en er nog altijd vele bossen worden gekapt voor nog meer landbouwgrond… dit voelt voor ons niet goed. Om die reden verkopen wij de producten van onze boerderij zo veel mogelijk vooruit.

Dit betekent dat u als consument aan het begin van het jaar of een periode een bestelling plaatst (vlees) of een abonnement afsluit (groente). Hierdoor weten wij precies hoeveel kippen of kolen we nodig hebben om u van de beste producten te voorzien en hoeven we nooit over te produceren. Geen verspilling en toch de beste kwaliteit voedsel. 

Op al onze producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.